Slujba oficiată de ÎPS Teodosie, întreruptă de sosirea lui Iohannis. Teodosie s-a supărat: „Răspund în faţa lui Dumnezeu”

  • Slujba oficiată de ÎPS Teodosie, de Ziua Marinei, a fost întreruptă de organizatori, luni, când a sosit în Portul Constanţa preşedintele României, Klaus Iohannis.
  • ÎPS Teodosie a părăsit Portul, supărat: „Răspund în faţa lui Dumnezeu”.
6274 afișări
Imaginea articolului Slujba oficiată de ÎPS Teodosie, întreruptă de sosirea lui Iohannis. Teodosie s-a supărat: „Răspund în faţa lui Dumnezeu”

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns în Portul Constanţa exact când ÎPS Teodosie oficia slujba religioasă.

Astfel, microfonul înaltului prelat a fost oprit pentru întâmpinarea preşedintelui.

După sosirea preşedintelui, ÎPS Teodosie şi-a continuat slujba religioasă, aproximativ cinci minute, dar fără sunet.

ÎPS Teodosie s-a supărat şi a părăsit locul în care avea loc ceremonia.

„Nu ştim de ce au făcut asta. Răspund înaintea lui Dumnezeu. Mi-au dat 17 minute, ceea ce... şi mai aveam timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, la Antena 3, în momentul plecării.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, de asemenea, că e pentru prima dată când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe.

Un alt incident de Ziua Marinei a avut loc înainte de sosirea preşedintelui la Constanţa: un tânăr care a venit la manifestările din port a leşinat şi a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Constanţa pentru a-i acorda primul ajutor, în prezent starea sa fiind stabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici