Societăţi care au închiriat spaţii de la RA-APPS datorează aproape 21 milioane lei

Societăţile care au închiriat spaţii de la Regia Patrimoniului Protocolului de Stat datorează aproape 21 milioane lei reprezentând chirii neachitate, pe lista datornicilor figurând, printre altele, Network Press Concept (fostul Rodipet), Emico Serv, B1 TV Channel, Editura Intact şi Realitatea Media.

127 afișări
Imaginea articolului Societăţi care au închiriat spaţii de la RA-APPS datorează aproape 21 milioane lei

Societăţi care au închiriat spaţii de la RA-APPS datorează aproape 21 milioane lei (Imagine: Doru Colgiu/Mediafax foto)

O listă prezentată, joi, de Guvern privind situaţia societăţilor comerciale datornice faţă de RA-APPS începe cu B1 TV Channel, Editura Intact şi Realitatea Media, cărora le este expusă în detaliu situaţia datoriilor. Astfel, în document se arată că B1 TV Channel are un debit de 139.992 lei pentru un spaţiu de 226 metri pătraţi, pentru care este precpută o chirie lunară de 3.575 euro, existând un angajament de plată.

Editura Intact datorează 715.329 lei pentru un spaţiu de 344 mp, cu o chirie de 1.280 euro, fiind iniţiată o acţiune în instanţă, iar Realitatea Media este prezentată cu un debit de 840.385 lei, tot cu acţiune în instanţă.

Pe listă mai apar şi alte societăţi comerciale, precum Sonic Media cu angajament de plată (351.891 lei pentru 973 mp cu o chirie de 5.656 euro), Emico Serv cu acţiune în instanţă (7,1 milioane lei pentru 446 mp cu o chirie de 747 euro), Network Press Concept cu acţiune în instanţă (9,3 milioane lei pentru 3.154 mp cu o chirie de 5.484 euro).

SITUAŢIA SOCIETĂŢILOR COMERCIALE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici