Şofer craiovean, reţinut după ce a accidentat trei persoane încercând să scape dintr-o altercaţie - VIDEO

Un şofer din Craiova care a accidentat cu maşina trei persoane, între care doi minori, în timp ce mergea în marşarier fără să se asigure, încercând să scape dintr-o altercaţie, a fost reţinut, în noaptea de joi spre vineri, anchetatorii stabilind că era băut.

45 afișări
Imaginea articolului Şofer craiovean, reţinut după ce a accidentat trei persoane încercând să scape dintr-o altercaţie - VIDEO

Şofer craiovean, reţinut după ce a accidentat trei persoane încercând să scape dintr-o altercaţie (Captură video; Stirileprotv.ro)

Poliţiştii au informat, joi seară, că şoferul a accidentat două persoane, un copil de 13 ani şi pe mama acestuia, însă imaginile surprinse de o cameră de supraveghere a unui magazin aflat în apropriere arată că trei pietoni au fost loviţi de maşină.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au emis, în noaptea de joi spre vineri, ordonanţă de reţinere pe numele şoferului, Adrian Călin (23 ani), care a provocat accidentul în timp ce încerca să scape de un alt conducător auto cu care avusese o altercaţie în trafic.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fugă de la locul accidentului.

Incidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 20.00, pe bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova, unde doi şoferi s-au luat la ceartă în trafic.

Potrivit inspectorului Alin Apostol de la Poliţia Rutieră Craiova, după ce s-au şicanat în trafic cei doi au intrat pe o stradă secundară, unde a continuat conflictul. La un moment dat, unul dintre şoferi a încercat să plece, a urcat în maşină şi a demarat în marşarier, lovind un copil de 13 ani şi pe mama acestuia, care se aflau pe trotuar, dar şi o a treia persoană. Potrivit martorilor, cea de-a treia persoană lovită este o adolescentă de 16 ani, care a suferit leziuni minore.

"Pe raportul de eveniment apar două persoane accidentate. Este vorba despre un minor de 13 ani şi de o femeie de 37 ani. Cercetările vor continua în acest caz", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj, agent Amelia Căprărin.

Copilul a fost târât sub maşină pe o distanţă de aproximativ 30 de metri, iar şoferul şi-a continuat traseul, lăsându-şi victima întinsă pe stradă.

Video Stirileprotv.ro

La faţa locului au ajuns echipaje ale Ambulanţei, care l-au preluat pe copil şi pe mama acestuia. Copilul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, iar potrivit medicilor este în stare stabilă, în timp ce mama acestuia nu a avut nevoie de spitalizare.

Unul dintre pasagerii autoturismului implicat în accident a fost prins la scurt timp, în timp ce şoferul a fost prins aproximativ două ore mai târziu. Pentru prinderea şoferului, care va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, au fost instituite filtre de Poliţie la ieşirile din municipiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici