Şofer prins pe autostrada Bucureşti-Piteşti cu 220 de kilometri pe oră

Un bărbat din Capitală a fost prins de poliţişti, marţi, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în timpul unei acţiuni pentru prevenirea accidentelor provocate de excesul de viteză, în timp ce conducea cu 220 de kilometri pe oră, informează Poliţia Română.

139 afișări
Imaginea articolului Şofer prins pe autostrada Bucureşti-Piteşti cu 220 de kilometri pe oră

Şofer prins pe autostrada Bucureşti-Piteşti cu 220 de kilometri pe oră (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform sursei citate, poliţiştii Secţiei Autostrăzi i-au suspendat acestuia permisul de conducere pentru 90 de zile şi l-au amendat cu 1.600 de lei.

"La data de 9 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Autostrăzi au desfăşurat o acţiune pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul excesului de viteză. Pe timpul acestei acţiuni a fost înregistrat, cu aparatul radar, un autoturism care se deplasa cu o viteză de 220 km/h. La volanul autoturismului se afla un tânăr 30 de ani, din Bucureşti", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Română.

În urma acţiunii de marţi, au fost date 95 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 37.960 de lei, dintre care 21 pentru depăşirea vitezei legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici