Şofer român prins de poliţiştii din Belgia după ce a încălcat legea de 136 de ori în 9 luni

Un român de 28 de ani a doborât un record stabilit cu mult timp în urmă, fiind arestat la volanul unei maşini Mercedes, după ce a depăşit viteza legală de 136 de ori în nouă luni.

277 afișări
Imaginea articolului Şofer român prins de poliţiştii din Belgia după ce a încălcat legea de 136 de ori în 9 luni

Şofer român prins de poliţiştii din Belgia după ce a încălcat legea de 136 de ori în 9 luni (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Bărbatul conducea o maşină înmatriculată în România, care a fost reperată de radare de 136 de ori în intervalul 13 aprilie 2010 - 2 februarie 2011. Şoferului nu i-a păsat, până în prezent, nici de forţele de ordine, nici de justiţie, având în vedere că autorităţile române au refuzat să ofere vreo informaţie despre proprietarul autoturismului înmatriculat în România, potrivit www.lepost.fr.

Arestat joi, şoferul, care a spus că maşina îi aparţine tatălui său, s-a arătat uimit, explicând că maşina a fost folosită, în mod regulat, de către alţi membri ai familie, dar şi de prieteni şi a refuzat să recunoască toate infracţiunile.

Oprit cu ocazia unui control în trafic, şoferul trebuie să se prezinte în faţa instanţei în luna septembrie, prejudiciul total al infracţiunilor sale ridicându-se la aproximativ 15.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici