Sorin Grindeanu anunţă stadiul lucrărilor la pasajele Domneşti, Berceni şi Olteniţa de pe Centura Capitalei

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat luni că lucrările la cele trei pasaje de pe Centura Capitalei, care sunt estimate să fie finalizate în decembrie 2022, avansează.

9341 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu anunţă stadiul lucrărilor la pasajele Domneşti, Berceni şi Olteniţa de pe Centura Capitalei

Potrivit ministrului, cele mai avansate sunt lucrările la Pasajul Domneşti, aflate într-un stadiu fizic de 65,34%.

Valoarea contractului este de 91,33 de milioane de lei, iar în prezent se execută lucrări la rampele de pământ armat DNCB şi DJ602, la stabilizarea terenului şi lucrări de montare a armăturii şi de betonare.

La Pasajul Berceni, lucrări sunt realizate în proporţie de 50,78%. Contractul este în valoare de 146 de milioane de lei.

„Se execută: lucrări de execuţie piloţi la pilele P8, P9 ŞI P10 şi radiere la pilele P7 şi P11”, a anunţat Sorin Grindeanu.

La Pasajul Olteniţa, stadiul lucrărilor este de 48,50%. Valoarea contractului este de 169,5 milioane de lei, iar în prezent se fac lucrări pentru modificarea dimensiunilor bazinului Catalunya.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor la cele trei pasaje este decembrie 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici