Sorin Ovidiu Vîntu, fără permis de conducere după ce a condus cu 104 kilometri la oră în localitate

Sorin Ovidiu Vântu a rămas fără permis auto pentru 90 de zile, luni, după ce a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea cu 104 kilometri la oră, în localitatea Goleşti din judeţul Vrancea.

5348 afișări
Imaginea articolului Sorin Ovidiu Vîntu, fără permis de conducere după ce a condus cu 104 kilometri la oră în localitate

Sorin Ovidiu Vîntu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Vîntu conducea un autoturism Audi dinspre Iaşi spre Bucureşti, pe DN 2 (E85), luni la prânz fiind oprit de poliţişti în localitatea Goleşti din judeţul Vrancea.

"Pe DN2 (E 85), în localitatea Goleşti, a fost identificat V. Sorin Ovidiu, în timp ce conducea un autoturism Audi cu viteza de 104 kilometri la oră. I-a fost aplicată sancţiune contravenţională de 640 de lei, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile", a declarat comisarul-şef Alexandru Cara de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat în 1 mai din Penitenciarul Jilava, după ce a executat un an de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiță.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici