Sorina Pintea anunţă că a fost depusă cererea de finanţare pentru Spitalul Regional din Iaşi

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat la Botoşani, că marţi a fost depusă cererea de finanţare pentru Spitalul Regional de Urgenţă din Iaşi şi că săptămâna viitoare va fi depusă şi cea pentru Spitalul Regional din Cluj.

530 afișări
Imaginea articolului Sorina Pintea anunţă că a fost depusă cererea de finanţare pentru Spitalul Regional din Iaşi

Sorina Pintea anunţă că a fost depusă cererea de finanţare pentru Spitalul Regional din Iaşi

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, la Botoşani, unde a participat la o întâlnire electorală cu simpatizanţii PSD din Moldova, că marţi a fost depusă cererea de finanţare pentru primul spital regional, cel din Iaşi.

„O spun cu foarte mare bucurie. Astăzi (marţi-n.r.) la Ministerul Dezvoltării s-a depus cererea de finanţare pentru Spitalul Regional Iaşi, săptămâna viitoare se va depune cererea de finanţare pentru Spitalul Regional Cluj, iar la începutul lunii noiembrie cererea de finanţare pentru Spitalul Regional Craiova”, a spus Sorina Pintea.

Spitalul Regional de Urgenţă din Iaşi ar urma să aibă, potrivit indicatorilor tehnico-economici adoptaţi de govern în luna mai, 850 de paturi, 19 săli de operaţii şi va costa 500 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici