SpaceX amână călătoria în jurul Lunii a unui miliardar japonez

Zborul în jurul Lunii, cu o navetă a companiei SpaceX, la care urma să participe miliardarul japonez Yusaku Maezawa, a fost amânat până în 2024 sau chiar mai mult, potrivit Reuters.

145 afișări
Imaginea articolului SpaceX amână călătoria în jurul Lunii a unui miliardar japonez

SpaceX amână călătoria în jurul Lunii a unui miliardar japonez

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa a anunţat joi că voiajul său în jurul Lunii, cu naveta SpaceX a lui Elon Musk, a fost amânat până în 2024 sau mai târziu.

„Plănuiam ca misiunea noastră orbitală lunară 'dearMoon' să aibă loc în 2023, dar se pare că va dura ceva mai mult. Nu suntem siguri când va avea loc zborul, dar vă vom oferi tuturor o actualizare după ce vom şti mai multe", a transmis Maezawa pe platforma de socializare X.

El nu a oferit explicaţii pentru amânare.

În 2018, SpaceX a anunţat că primul pasager al navetei va fi Maezawa, un miliardar care a fondat retailerul online de modă Zozo Inc.

Ulterior, Maezawa a dezvăluit că starul K-pop TOP şi DJ Steve Aoki se vor număra printre cei opt membri ai echipajului pe care intenţionează să îi ia în călătorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lună,
maezawa,
spacex

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici