Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi are un nou director. Medicul Florin Roşu a vizitat secţia externă Leţcani

  • Medicul Florin Roşu a fost numit vineri în funcţia de manager al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.
  • El o înlocuieşte pe Carmen Dorobăţ, care este acuzată de fapte de corupţie. În prima zi, noul manager a vizitat secţia de la Leţcani a spitalului din Iaşi.
808 afișări
Imaginea articolului Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi are un nou director. Medicul Florin Roşu a vizitat secţia externă Leţcani

Medicul Florin Roşu a fost numit vineri în funcţia de manager al Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi. Numirea a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean cu care noul manager a mers în vizită la spitalul modular de la Leţcani, secţia externă a unităţii din Iaşi.

La spitalul dedicat bolnavilor de Covid, Florin Roşu a verificat stadiul lucrărilor de remediere a multiplelor probleme apărute în ultima perioadă.

„Astăzi l-am numit pe medicul Florin Roşu în funcţia de manager al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi. Tot astăzi, am fost împreună la Spitalul Modular de la Leţcani care, aşa cum ştiţi, este o secţie externă a Spitalului de Boli Infecţioase.Problema încălzirii a fost rezolvată, dar încă există probleme tehnice şi logistice. Spre exemplu, stocatorul de oxigen încă nu este funcţional pentru că montarea lui depinde de o platformă betonată. Amplasarea la Leţcani a acestui spital modular mai are un neajuns şi anume că este situat în câmp, iar pe timp de iarnă trebuie să luăm în calcul inclusiv montarea de parazăpezi pentru a preveni blocajele în cazul viscolului”, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

Florin Roşu este fostul şef al secţiei ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi. El este medic din 2013 în cadrul spitalului pe care acum îl conduce.

Carmen Dorobăţ, fostul manager al spitalului ieşean, a demisionat din funcţie din cauza interdicţiilor impuse de Curtea de Apel prin sentinţa pronunţată în dosarul de corupţie în care a fost condamnată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici