SRI aniversează 32 de ani de la înfiinţare cu un clip care face trimitere la Rusia şi Vladimir Putin

Serviciul Român de Informaţii, care sărbătoreşte 32 de ani de la înfiinţare, a publicat pe canalul oficial de Youtube un videoclip intitulat "Truly Yours" şi care face trimitere la politica externă a regimului lui Vladimir Putin.

1964 afișări
Imaginea articolului SRI aniversează 32 de ani de la înfiinţare cu un clip care face trimitere la Rusia şi Vladimir Putin

"Astăzi aniversăm 32 de ani de la înfiinţarea SRI. La mulţi ani tuturor celor care, prin ceea ce fac zi de zi, contribuie la securitatea naţională şi cea aliată. Iată cum se vedea lumea prin ochii SRI, în urmă cu 5 ani. Filmul de mai jos a fost prezentat comunităţii internaţionale de intelligence in anul 2017. Patria apriori!" a fost mesajul transmis de Serviciul Român de Informaţii pe pagina oficială de Facebook, pagină urmărită de 178 de mii de persoane. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici