Ştefan Mandachi anunţă că va finanţa toate sterilizările pentru câini si pisici, cu sau fără proprietar, din judeţul Suceava

  • Oamenii care locuiesc în Suceava îşi pot steriliza câinii şi pisicile, şi pot aduce, totodată, şi animăluţe fără stăpân.
  • Astfel, se poate rupe un cerc vicios şi dureros pentru oameni şi animale: aruncarea/uciderea puilor, înmulţirea câinilor şi pisicilor pe străzi şi sălbăticirea lor, precum şi naşterea a noi generaţii întregi de patrupezi fără stăpân ce vor fi imposibil de ţinut sub control.
771 afișări
Imaginea articolului Ştefan Mandachi anunţă că va finanţa toate sterilizările pentru câini si pisici, cu sau fără proprietar, din judeţul Suceava
Capturarea şi eutanasierea câinilor şi a pisicilor fără stăpân nu a fost şi nu este o soluţie viabilă sau etică. Singura modalitate corectă de a ne asigura că nu mai avem atât de mulţi câini şi pisici fără stăpân pe stradă (unde sunt în pericol să fie loviţi/otrăviţi) şi că puii nu vor mai fi aruncaţi, înecaţi etc., este sterilizarea. 
 
„Am decis să finanţez absolut toate sterilizările din judeţul Suceava Acum nu mai există nicio scuză! Verificaţi lista cu cabinetele partenere. Anunţaţi cunoscuţii care nu au acces la reţele sociale. Este GRATIS! Dacă ne unim forţele, avem o şansă imensă să curmăm chinul unor suflete neprihănite, născute fără voia lor”, anunţă Ştefan Mandachi, pe Facebook.
 
Se va începe cu o campanie maraton, apoi sterilizările vor continua în cabinetele veterinare partenere din Suceava.
 
Campania de sterilizare începe sâmbătă, 30 iulie şi duminică, 31 iulie şi va dura până pe 1 septembrie.
 
Pentru a-şi programa câinii şi pisicile (mascul/femelă), oamenii pot trimite SMS cu textul STERILIZARE la nr. 0740608857, iar apoi vor fi contactaţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici