Video STRĂIN ÎN ŢARA TA I CARANTINĂ LA BUŞTENI. Episodul 2: „Nu fugiţi de carantină! E un altfel de vacanţă şi asta ne ajută pe toţi pentru că virusul nu se răspândeşte”

  • Adrian Lazăr a fost băgat în carantină de autorităţi vineri, 13 martie, ziua în care s-a întors din Italia.
  • Adrian Lazăr, român în carantină: „Am găsit totul în regulă în camera, era curăţenie, perdelele erau spălate”.
  • Adrian Lazăr, român în carantină: „Toată viaţa am fost pozitiv, acum mă rog să rămân negativ la test”
2439 afișări
Nu fugiţi de carantină! E un altfel de vacanţă şi asta ne ajută pe toţi pentru că virusul nu se răspândeşte”, E mesajul lui Adrian în episodul 2 din "Străin în ţara ta | Carantină la Buşteni"  
 
Sunt Adrian Lazăr, din caratină, din Buşteni. Astăzi o să-ţi arăt camera în care locuim. Să vedem dacă putem să răsucim camera de aici. În jargon hotelier, ar putea fi numită o “dublă” pentru că are două paturi separate. Aici, din fericire, am găsit totul în regulă, totul mirosea frumos, aşternuturile erau curate, totul în regulă, chiar şi perdelele spălate. Felicitări oamenilor de aici. Fiecare stă singur în cameră, aşa ni s-a spus, eu stau singur, bineînţeles! Avem şi o piesă de muzeu aici, un calorifer, probabil, de pe timpul lui Ceauşescu, dar care îşi face treaba chiar foarte bine. Există un televizor, internet gratis, mobilă pentru a-ţi aşeza hainele, totul era în regulă, super-curăţenie.  O baie mai demodată, dar funcţională 100%. Să vedem dacă se aprinde lumina în momentul ăsta. Cu un duş mai spartan, dar simpatic, şi-a făcut treaba şi el, totul curat şi aici, totul în regulă. Cu o mască am venit eu şi cu o mască au venit şi ei la noi, ca atunci când ne vedem să ne punem o mască şi să menţinem siguranţa aia de un metru şi ceva.  Nu avem mănuşi, cred că nici nu ne trebuie pentru că noi nu avem contacte cu nimeni, practic. Fiecare stă în camera lui, mâncarea ni se dă la uşă. Uşile le putem deschide şi aici vin ei şi ne dau mâncarea, dimineaţa, şi cafea, şi ceai de obicei. Putem ieşi din cameră, dar e bine să evităm. Din imobil, nu, suntem păziţi de jandarmi, care sunt întotdeauna la porţile noastre de aici. Eu n-am avut curaj să-mi desfac valizele, chiar dacă am curăţat toată mobila pentru că nu ni s-a comunicat până acum, este a patra zi, nu ni s-a comunicat nimic oficial. Ştim din auzite că vom sta 14 zile.
 
Viaţa noastră s-a schimbat de pe o zi pe alta. Eu întotdeauna am încercat să rărmân pozitiv, acum trebuie să mă rog la Dumnezeu să rămân negativ, deci s-a întors totul pe dos.Cel mai bun prieten al meu, telefonul, da, păi, noi acum toată ziua stăm pe telefon, de acolo luăm şi informaţii, vorbim cu prietenii, rudele.
 
 
Bun, mâine vom vorbi despre mâncarea pe care o primim aici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici