Străzi din Constanţa, inundate. Acoperişul unui club din Mamaia, rupt în timpul ploii torenţiale

Mai multe străzi din Constanţa au fost inundate, marţi, din cauza unei ploi torenţiale, afectând traficul rutier, care s-a desfăşurat cu dificultate cel puţin o oră, în unele zone apa fiind până la portiera maşinilor, iar în Mamaia acoperişul din lemn al unui club s-a rupt sub greutatea apei.

162 afișări
Imaginea articolului Străzi din Constanţa, inundate. Acoperişul unui club din Mamaia, rupt în timpul ploii torenţiale

Străzi din Constanţa, inundate. Acoperişul unui club din Mamaia, rupt în timpul ploii torenţiale (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa, la dispeceratul societăţii au fost primite 33 de reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa, Ovidiu şi zona Mamaia Nord, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"La nivelul municipiului, cele 26 de sesizări au venit din zonele Faleza Nord - Tabla Buţii; Delfinariu, Dacia - intersecţia dintre Tomis şi Alexandru Lăpuşneanu, staţiunea Mamaia - zona Butoaie, Palazu Mare, strada Ahile Mihail aproape de intersecţia cu Soveja, zona City Park Mall. Pentru zona Mamaia Nord, s-au primit reclamatii de pe străzile D4 şi D5, iar la Ovidiu s-au înregistrat două reclamatii. Toate aceste sesizări au vizat sistemul de canalizare stradal. Echipele de intervenţie au răspuns tuturor solicitărilor primite şi toate sunt in curs de rezolvare”, se arată în comunicatul RAJA.

Din cauza ploii torenţiale şi a inundaţiilor de pe unele străzi unde nivelul apei a ajuns chiar şi până la portiera maşinilor, circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate în majoritatea zonelor din municipiu.

De asemenea, acoperişul din lemn al unui club din Mamaia s-a rupt sub greutatea apei.

În prezent, ploaia s-a oprit, iar apele au început să se retragă.

Constanţa s-a aflat, marţi după-amiază, sub avertizare cod galben de ploi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici