SUA interceptează trei drone Houthi lansate din Yemen. Lufthansa suspendă zborurile către şi dinspre Teheran

Forţele Comandamentului Central al SUA au interceptat cu succes trei drone lansate din zonele controlate de Houthi din Yemen, a anunţat Centcom într-un comunicat.

2860 afișări
Imaginea articolului SUA interceptează trei drone Houthi lansate din Yemen. Lufthansa suspendă zborurile către şi dinspre Teheran

SUA interceptează trei drone Houthi lansate din Yemen. Lufthansa suspendă zborurile către şi dinspre Teheran

Atacurile, care au avut loc în Golful Aden şi Marea Roşie, nu au provocat răni sau pagube navelor americane, ale coaliţiei sau navelor comerciale.

Compania aeriană germană Lufthansa a anunţat că a suspendat temporar zborurile către şi dinspre Teheran, capitala Iranului. Un purtător de cuvânt al companiei a citat „situaţia actuală din Orientul Mijlociu” drept motiv, după cum a raportat VOA News.

SUA şi aliaţii săi cred că un atac cu rachete sau drone din partea Iranului sau a grupărilor pro-iraniene asupra Israelului este „iminent”.

Acest lucru a fost raportat de agenţia Bloomberg, citând câteva surse, potrivit cărora potenţialul atac - posibil folosind rachete de înaltă precizie - ar putea avea loc în următoarele zile.

Ţintele israeliene care ar putea fi lovite sunt cele militare sau guvernamentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici