SUA: un copil de opt ani s-a rătăcit în pădure şi a supravieţuit consumând zăpadă

Copilul s-a rătăcit după ce a plecat din campingul în care se afla cu familia sa, potrivit BBC.

537 afișări
Imaginea articolului SUA: un copil de opt ani s-a rătăcit în pădure şi a supravieţuit consumând zăpadă

SUA: un copil de opt ani s-a rătăcit în pădure şi a supravieţuit consumând zăpadă

Un băiat de opt ani, pierdut în pădurile din Michigan, a supravieţuit timp de două zile mâncând zăpadă şi ascunzându-se sub un buştean. Nante Niemi a dispărut în weekend în timp ce se afla în camping cu familia sa în parcul de stat Porcupine Mountains.

El s-a rătăcit în timp ce mergea să adune lemne de foc. Ulterior, la misiunea de căutare au participat 150 de persoane. În final, el a fost găsit sub un buştean „în stare bună de sănătate", la aproximativ trei kilometri de tabăra sa.

„El a înfruntat intemperiile adăpostindu-se sub un buştean, unde a fost găsit în cele din urmă", a precizat poliţia statului Michigan într-un comunicat.

Băiatul le-a spus poliţiştilor că „a mâncat zăpadă curată pentru a se hidrata". Echipa de căutare au acţionat pe o zonă de aproximativ 100 km pătraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
copil,
zăpadă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici