Suceava: Bărbat care şi-a bătut soţia de 16 ani şi ameninţa că îşi omoară fiica de trei luni, reţinut

Un bărbat de 29 de ani din oraşul sucevean Liteni a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut soţia, în vârstă de 16 ani, şi a ameninţat că îşi omoară fiica în vârstă de trei luni, pe care a luat-o din casă şi s-a ascuns cu ea într-o locuinţă învecinată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

183 afișări

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o fată în vârstă de 16 ani din oraşul Liteni a sesizat Poliţia că soţul ei, în vârstă de 29 de ani, a bătut-o şi a ameninţat că le omoară, pe ea şi pe fiica lor de trei luni, tânăra mai spunând că a fost nevoită să fugă de acasă la părinţi.

Poliţiştii veniţi în zonă au constatat că tânăra are semne vizibile de lovituri pe faţă şi, la solicitarea ei, au pătruns în forţă în locuinţa acesteia, dar soţul şi fiica lor nu au fost găsiţi. O altă echipă de poliţişti l-a depistat pe bărbat la o locuinţă învecinată, unde era ascuns într-o cameră, împreună cu fiica acestuia.

Bărbatul a fost agresiv şi i-a înjurat pe poliţiştii, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat şi dus la sediul Poliţiei, fiind cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare.

Fata a fost încredinţată mamei sale, iar cercetările în acest caz au continuat, în urma examenului medico-legal stabilindu-se că tânăra a fost lovită în cap şi în torace, necesitând pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici