Suceava: Cinci răniţi după ce o maşină condusă de un tânăr băut s-a izbit de un copac

Cinci tineri au fost răniţi într-un accident produs, miercuri, în municipiul Suceava, după ce autoturismul condus de unul dintre ei, care era băut, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

85 afișări
Imaginea articolului Suceava: Cinci răniţi după ce o maşină condusă de un tânăr băut s-a izbit de un copac

Suceava: Cinci răniţi după ce o maşină condusă de un tânăr băut s-a izbit de un copac (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, accidentul a avut loc miercuri dimineaţă, pe Calea Unirii din Suceava, după ce un tânăr de 21 de ani din municipiu a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, maşina ieşind de pe şosea şi izbindu-se de un copac.

În urma impactului, şoferul şi patru pasageri din maşină, două tinere şi doi tineri, cu vârste între 18 şi 20 de ani, au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici