Suceava: Intervenţie de opt ore pentru transportul la spital a unei femei supraponderale

Pompierii şi autorităţile locale şi judeţene au intervenit pentru a transporta la spital o femeie cu probleme cardiace, supraponderală, din satul sucevean Bereşti, operaţiunea durând aproape opt ore deoarece drumul de acces era înzăpezit.

160 afișări
Imaginea articolului Suceava: Intervenţie de opt ore pentru transportul la spital a unei femei supraponderale

Suceava: Intervenţie de opt ore pentru transportul la spital a unei femei supraponderale (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Dan Moroşanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, joi, a fost primit un apel prin 112 prin care se solicita preluarea unei paciente supraponderale, în vârstă de 61 de ani, cu probleme cardiace.

Astfel, în zonă a plecat o ambulanţă SMURD, care a ajuns la un kilometru distanţă de domiciliul femeii, însă nu a mai putut înainta întrucât drumul de acces era înzăpezit.

El a precizat că iniţial pentru deblocarea drumului au intervenit sătenii şi un echipaj de jandarmi, însă, ulterior, a acţionat pe o parte a drumului un utilaj al unei firme din comună, iar pe cealaltă parte au intervenit cu lopeţi pompierii, jandarmii şi sătenii, acţiunea de deszăpezire fiind coordonată de prefectul de Suceava şi de inspectorul şef al ISU.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a spus că în zonă a ajuns şi o autospecială de tip C, cu medic, a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, pacienta fiind stabilizată şi transportată în siguranţă la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici