Suceava: O femeie a murit după ce a fost lovită de un trăsnet, în timpul unei furtuni

O bătrână a murit după ce a fost lovită de un trăsnet, luni după-amiază, în timpul unei furtuni care a afectat judeţul Suceava, iar alte două persoane au ajuns la spital, fiind vorba de un bărbat lovit de o bârnă a casei, care luase foc, şi de soţia acestuia, care a avut un atac de panică.

297 afișări
Imaginea articolului Suceava: O femeie a murit după ce a fost lovită de un trăsnet, în timpul unei furtuni

Suceava: O femeie a murit după ce a fost lovită de un trăsnet, în timpul unei furtuni (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, o femeie în vârstă de 81 de ani din localitatea Clit a fost lovită de un trăsnet în timp ce se afla în curte, împreună cu fiica sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fiica femeii a sunat la 112, iar echipajul de ambulanţă care a intervenit a încercat să o resusciteze pe bătrână, însă fără succes, fiind declarat decesul acesteia.

Tot luni după-amiază, în zona Toloacă din comuna Marginea, o casă a fost lovită de un trăsnet şi a luat foc. Proprietarul locuinţei a fost lovit la spate de o bârnă care s-a desprins din casă, în timp ce soţia sa a făcut un atac de panică, ambii fiind transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Furtuna care a afectat zona Rădăuţi-Marginea a doborât şi un copac care a căzut pe DN 17A, între Marginea şi Rădăuţi, iar circulaţia a fost oprită timp de aproximativ o jumătate de oră, până când o echipă de intervenţie a îndepărtat resturile de pe şosea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici