Super oferte de vacanţe last minute de Crăciun!

Aşteptarea a luat sfârşit! Au apărut într-un final super ofertele de vacanţe de Crăciun! Sunteţi pregătiţi să împachetaţi sau deja v-aţi luat gândul de la un sejur ieftin şi bun în afara ţării sau chiar pe Valea Prahovei? Nu, nu glumim! Plecarea este mâine sau chiar azi, iar preţurile ajung cu destul de multă greutate la 100 de euro pentru o cazare fără cusur la hoteluri bune!

23 afișări
Imaginea articolului Super oferte de vacanţe last minute de Crăciun!

Super oferte de vacanţe last minute de Crăciun! (Imagine: Mediafax Foto)

Ofertele sună cam aşa: patru zile pe Coasta de Azur de la 76 de euro, Crăciun de lux în Bulgaria cu 85 de euro pentru trei zile şi tot trei zile, dar în Viena, de la 90 de euro!

Citeşte mai multe despre ofertele last minute pentru vacanţe de Crăciun pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici