Supermarket-urile se aşteaptă la vânzări mai mari

  • Supermarket-urile îşi fac stocuri suplimentare din cauza lockdown-ului parţial
  • Retailerii se aseapta la o uşoară creştere în următoarea perioadă
  • Magazinele se vor închide la ora 21:00
328 afișări
Imaginea articolului Supermarket-urile se aşteaptă la vânzări mai mari

Supermarket-urile se aşteaptă la vânzări mai mari

Retailerii îşi fac stocuri suplimentare din cauza lockdown-ului parţial. Chiar dacă un lockdown parţial este aici, Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România te anunţă că supermarket-urile se pregătesc.

O să mai poţi merge să-ţi cumperi mâncare doar până la ora 21:00, dar magazinele îşi fac stock-uri suplimentare. Se aşteaptă la o uşoară creştere a vânzărilor în următoarea perioadă.

Nu, nu pentru că vine Crăciunul, ci pentru că urmează o nouă carantină, ce-i drept, mai uşoară decât cea din primăvară.

În primăvară, vânzările au crescut foarte mult pe fondul carantinei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici