Suspecţii urmăriţi de poliţişti cu focuri de armă în Militari au fost găsiţi

Două persoane care se aflau în maşina urmărită de poliţişti miercuri seară, în cartierul bucureştean Militari, într-un incident în care s-au tras mai multe focuri de armă de ambele părţi, au fost prinse vineri de poliţişti.

38 afișări
Imaginea articolului Suspecţii urmăriţi de poliţişti cu focuri de armă în Militari au fost găsiţi

Suspecţii urmăriţi de poliţişti cu focuri de armă în Militari au fost găsiţi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru MEDIAFAX că cele două persoane au fost prinse vineri în jurul prânzului şi sunt duse la audieri la Secţia 21 Poliţie.

Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, miercuri seară, în cartierul Militari din Bucureşti, încercând să oprească mai mulţi suspecţi aflaţi într-un autoturism.

Un echipaj al Secţiei 25 poliţie din sectorul 6 a observat, atunci, un autoturism înmatriculat în străinătate, iar în momentul în care au mers pentru identificarea ocupanţilor autovehicului, şoferul a demarat în trombă şi a trecut pe roşu la mai multe semafoare. Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, în cartierele Drumul Taberei şi Militari.

La intersecţia cu strada Mărgelelor, unul dinte ocupanţii autovehicului a ieşit pe geam şi a început să tragă cu o armă, moment în care poliţiştii au tras opt focuri de avertisment în plan veritical şi două spre cauciucurile maşinii urmărite.

Cămaşa unui glonţ a rămas în vitrina unei case de pariuri, iar un fragment de proiectil s-a oprit în geaca unui bărbat care se afla în respectivul local.

Nu au fost înregistrate victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici