Suspiciune de toxiinfecţie alimentară la o măcelărie din Alba. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane sunt internate la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat preparate de la o măcelărie din Alba Iulia. Pe lângă acestea, alte câteva s-au prezentat la spital cu simptome asemănătoare, însă au refuzat internarea.

558 afișări
Imaginea articolului Suspiciune de toxiinfecţie alimentară la o măcelărie din Alba. Trei persoane au ajuns la spital

Sursa FOTO: Profimedia Images

Direcţia de Sănătate Publică Alba a fost sesizată în scris de două persoane, luni, despre o suspiciune de toxiinfecţie alimentară.

Cele două persoane au cumpărat produse alimentare de la o măcelărie din Alba Iulia în cursul săptămânii trecute şi după ce au mâncat s-au simţit rău.

„Azi dimineaţă am fost sesizaţi cu privire la o suspiciune de toxiinfecţie alimentară, la o carmangerie - magazin de vânzare preparate carne din Alba Iulia. Inspectorii DSP împreună cu o echipă de inspectori DSVSA s-au deplasat la faţa locului, am demarat o anchetă epidemiologică, urmând ca după ce recoltăm toate probele, atât probe de pe suprafeţe, cât şi de pe mâinile angajaţilor şi probe alimentare să comunicăm rezultatele şi să luăm măsurile care se impun", a declarat pentru MEDIAFAX directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

La această oră, trei persoane sunt internate la Secţia de Boli Contagioase a Spitalului Judeţean Alba Iulia, cu simptome de toxiinfecţie alimentară.

Pe lângă acestea, alte câteva s-au prezentat la spital cu simptome asemănătoare, însă au refuzat internarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici