Sute de case, curţi şi străzi afectate de inundaţii în Teleorman

Sute de case, curţi şi străzi din judeţul Teleorman sunt afectate de ploile din ultimele ore, cea mai gravă situaţie fiind în localitatea Ţigăneşti, unde 100 de locuinţe şi peste 400 de curţi sunt inundate, potrivit ultimului bilanţ al ISU Teleroman.

1055 afișări
Imaginea articolului Sute de case, curţi şi străzi afectate de inundaţii în Teleorman

Sute de case, curţi şi străzi afectate de inundaţii în Teleorman

Potrivit ISU Teleorman, sâmbătă dimineaţa, în judeţ erau 225 de case inundate, 248 de anexe gospodăreşti şi 724 de curţi. Inundaţiile au afectat drumuri comunale, străzi, dar şi păşuni şi terenuri arabile.

Comuna cu cele mai mari probleme din judeţ este Ţigăneşti, unde au fost 400 de curţi inundate, 90 de anexe şi 100 de case.

De asemenea, drumul judeţean dintre Liţa şi Segarcea Vale a fost închis din cauza erodării unei subtraversari, ca urmare a precipitaţiilor abundente şi a scurgerilor de pe versanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici