Sute de pasageri au aşteptat peste cinci ore decolarea unor avioane de pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, întârziate din cauza ceţii

Peste 300 de pasageri au aşteptat, luni, timp de peste cinci ore, în Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, unde cursele aeriene spre Bari, Barcelona şi Memmingen au avut întârzieri din cauza ceţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

206 afișări
Imaginea articolului Sute de pasageri au aşteptat peste cinci ore decolarea unor avioane de pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, întârziate din cauza ceţii

Sute de pasageri au aşteptat peste cinci ore decolarea unor avioane de pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, întârziate de ceaţă

Directorul operaţional al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Marian Chivu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că peste 300 de persoane au aşteptat ore în şir în aerogară decolarea unor avioane care nu s-au putut ridica de la sol din cauza ceţii.

"Cinci ore şi jumătate au întârziat cursele care ar fi trebuit să decoleze spre Bari şi Barcelona. Prima cursă a decolat la ora 17.30, însă cea de Barcelona nu a plecat încă. Întârziere de o oră şi jumătate a avut şi cursa spre Memmingen. Au fost 300-320 de pasageri care au aşteptat în aerogară să se risipească ceaţa şi acum au mai rămas pasagerii pentru cursa de Barcelona. Avertizarea de ceaţă era până pe la prânz, însă prognoza meteo nu s-a adeverit de data aceasta", a spus Marian Chivu.

Cursele aeriene întârziate aparţin companiei Wizz Air.

Avionul spre Bari a decolat în jurul orei 17.30, cu aproape şase ore întârziere. De asemenea, cursa spre Memmingen a decolat la aproximativ aceeaşi oră, însă cu aproape două ore întârziere.

O cursă Tarom de la Bucureşti a aterizat la Timişoara în jurul orei 18.40 şi, conform programului, urmează să plece spre Capitală la ora 19.10.

De asemenea, cursa Wizzair programată să plece spre Frankfurt la ora 20.00 este estimată să aibă o întârziere de două ore.

Judeţul Timiş se află, luni, sub avertizare cod galben de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 200 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici