Tânăr care a furat bani de la o femeie şi i-a ascuns într-un ghiveci cu flori de pe stradă, cercetat

Un tânăr din Vatra Dornei este cercetat după ce a furat peste 300 de lei şi un telefon mobil de la o femeie în timp ce se afla într-un club din oraş, apoi a ascuns banii într-un ghiveci cu flori de pe stradă, iar telefonul în pasajul subteran din apropierea staţiei CFR.

123 afișări
Imaginea articolului Tânăr care a furat bani de la o femeie şi i-a ascuns într-un ghiveci cu flori de pe stradă, cercetat

Tânăr care a furat bani de la o femeie şi i-a ascuns într-un ghiveci cu flori de pe stradă, cercetat (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Suceava, un echipaj de jandarmi a observat, sâmbătă, în municipiul Vatra Dornei, o tânără care cerea mai multor persoane să-i restituie un telefon furat.

Astfel, jandarmii au intervenit pentru detensionarea situaţiei, iar femeia, în vârstă de 20 de ani, le-a spus că în timp ce se afla într-un club din oraş un bărbat i-a furat 328 de lei din geantă şi un telefon mobil în valoare de aproximativ 800 de lei.

De altfel, tânăra a precizat că bărbatul care i-a sustras bunurile se află printre persoanele cu care se certa pe stradă.

În urma discuţiilor contradictorii cu persoanele respective şi pe fondul unor probleme medicale, tânăra a suferit un atac de panică, fiind necesară intervenţia unei ambulanţe care a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că bărbatul care i-a furat femeii banii şi telefonul în timp ce se afla într-un club are 18 ani, acesta povestind că a comis fapta după ce a observat că tânăra şi-a lăsat geanta nesupravegheată.

Tânărul a spus că s-a apropiat de masa la care stătea femeia şi a furat din poşetă telefonul şi banii, după care a părăsit clubul. Ulterior, el a ascuns telefonul în pasajul subteran din apropierea gării din centrul oraşului, iar banii i-a îngropat într-un ghiveci cu flori de pe stradă, cu intenţia de a reveni şi a recupera bunurile.

Jandarmii i-au restituit femeii bunurile, iar tânărul a fost predat Poliţiei Vatra Dornei, pentru cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici