Tânăr împuşcat în abdomen de un bărbat care testa o armă de tir

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Valea Mare, judeţul Olt, a fost ajuns, miercuri seară, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce a fost împuşcat în abdomen de către un bărbat care testa o armă de tir, împreună cu o altă persoană, la marginea unei localităţi.

304 afișări
Imaginea articolului Tânăr împuşcat în abdomen de un bărbat care testa o armă de tir

Tânăr împuşcat în abdomen de un bărbat care testa o armă de tir (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, comisarul Claudia Radu, Marius Popescu, în vârstă de 23 de ani, din comuna Valea Mare, judeţul Olt, a fost împuşcat în zona abdominală de un bărbat de 39 de ani, din aceeaşi localitate, cu o armă de tir pe care acesta din urmă intenţiona să o cumpere de la un alt localnic.

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, evenimentul s-a produs la marginea localităţii Valea Mare, din Olt, unde doi bărbaţi voiau să probeze o armă de tir - unul voia să o vândă, iar celălalt să o cumpere. Au tras două focuri de armă în plan vertical, iar la un moment dat a apărut şi tânărul de 23 de ani, care a fost împuşcat în zona abdominală", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt.

Oamenii legii spun că, în urma audierii celor doi bărbaţi, tânărul a fost accidentat din greşeală, întrucât afară se întunecase, acesta nu a fost observat când a ajuns în dreptul lor.

Cei doi bărbaţi au permis de port-armă.

Potrivit medicilor, tânărul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, cu o maşină personală, de către cei doi prieteni şi imediat a fost dus în sala de operaţie.

"La urgenţa spitalului a fost adus un tânăr care a suferit o plagă prin împuşcare în zona abdominală cu distrugeri vasculare în zona pelviană. Nu pot, deocamdată, să vă precizez care sunt şansele de supravieţuire întrucât medicii încearcă să îl stabilizeze, însă situaţia pacientului este una foarte gravă. După ce starea de sănătate îi va permite, va fi transportat cu un elicopter la un spital din capitală", a declarat dr. Romeo Stanculescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Poliţiştii au ridicat arma şi au întocmit dosar pentru folosirea armei ilegal, urmând ca în cursul zilei de joi să efectueze cercetarea la faţa locului, în funcţie de concluziile medicului legist urmând să se facă încadrarea legală a faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici