Tânăr lovit de tren în Capitală, dus la spital în stare gravă

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost lovit de tren, joi dimineaţă, pe Şoseaua Industriilor din Sectorul 3 al Capitalei, acesta fiind transportat la spital în stare gravă, cu fracturi multiple, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

219 afișări
Imaginea articolului Tânăr lovit de tren în Capitală, dus la spital în stare gravă

Tânăr lovit de tren în Capitală, dus la spital în stare gravă (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit lui Daniel Vasile, tânărul a traversat linia fără să se asigure, fiind lovit de locomotiva unui tren de călători şi aruncat lateral.

La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe SMURD, bărbatul fiind transportat în stare gravă la Spitalul Pantelimon.

Anchetatorii Poliţiei Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici