Tânăr mort după ce şoferul maşinii în care era, beat şi cu un picior în ghips, a pierdut controlul

Un tânăr de 25 de ani, din oraşul vâlcean Bălceşti, pasager într-un autoturism, a murit, duminică, după ce şoferul acestuia, aflat în stare de ebrietate, care conducea autoturismul având un picior în gips, a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de un cap de pod.

350 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, tinerii se întorceau de la discotecă din localitatea Berbeşti, după impactul cu platforma de beton motorul maşinii fiind aruncat la peste zece metri distanţă.

Pasagerul mort, Sorin Constantin Bârchi, de 25 ani, din Bălceşti, se afla pe locul din dreapta conducătorului auto.

Pentru că mirosea a alcool, şoferul maşinii Audi, cu numere de Bulgaria, Marian Predoiu, tot de 25 de ani, prieten cu victima, a fost verificat cu aparatul etilotest şi condus la spital pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Tragedia a avut loc pe drumul dintre localităţile Mateesti şi Sinesti, iar accidentul a fost cauzat de viteza neadaptată şi a consumului de alcool, la proba cu etilotestul conducătorul auto având o alcoolemie de 0,56 mg./l alcool pur în aerul expirat. Anchetă continuă cu şoferul în stare de libertate. Cei doi se întorceau de la discoteca din Berbesti, iar bărbatul care conducea Audi avea un picior în ghips", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

După impact, tânărul aflat pe locul din dreapta faţă a murit pe loc, fiind necesară intervenţia echipajului de la descarcerare pentru scoaterea lui dintre fiarele contorsionate, iar conducătorul auto a suferit leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea.

La ora transmiterii acestei ştiri, ancheta poliţiştilor vâlceni continuă cu şoferul în stare de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici