Tânăr reţinut după ce a jefuit mai mulţi taximetrişti în Bucureşti

Un tânăr, dependent de droguri, a fost reţinut duminică, de anchetatorii bucureşteni, după ce ar fi jefuit mai mulţi taximetrişti, de la care ar fi luat bani, telefoane mobile şi tablete, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

210 afișări
Imaginea articolului Tânăr reţinut după ce a jefuit mai mulţi taximetrişti în Bucureşti

Tânăr reţinut după ce a jefuit mai mulţi taximetrişti în Bucureşti (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Sursele citate au precizat că tânărul, în vârstă de 26 de ani, lua taxiuri din Sectorul 2 al Capitalei, cu care făcea curse lungi prin cartierele Rahova şi Ferentari, apoi revenea în zona de unde plecase, unde sub ameninţarea unui cuţit îi tâlhărea pe şoferi. În alte cazuri, în timpul cursei, acesta a reuşit doar să fure obiecte de valoare.

Anchetatorii au stabilit, până în prezent, că bărbatul a tâlhărit doi şoferi, a furat de la alţi patru, iar pe unul l-a înşelat plecând fără să plătească suma datorată pentru cursă.

Tânărul a fost ridicat duminică dimineaţă, în urma unei percheziţii la locuinţa sa, unde anchetatorii au găsit şi unul dintre bunurile reclamate de victime.

După ce l-au audiat, anchetatorii au emis ordonanţă de reţinere pe numele acestuia şi vor cere magistraţilor Judecătoriei Sectorului 2 arestarea preventivă a acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici