Tânărul mort în accidentul din Satu Mare ar fi furat maşina unui taximetrist

Tânărul care a murit sâmbătă dimineaţa în accidentul produs în Satu Mare ar fi furat maşina unui taximetrist cu care a lovit un alt autovehicul şi apoi a intrat în peretele unui bloc.

178 afișări
Imaginea articolului Tânărul mort în accidentul din Satu Mare ar fi furat maşina unui taximetrist

Tânărul mort în accidentul din Satu Mare ar fi furat maşina unui taximetrist

Potrivit IPJ Satu Mare, primele verificări făcute de poliţişti arată că, pe fondul unor neînţelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul şi cu peretele unui bloc de locuinţe.

În urma impactului, bărbatul de 28 de ani a murit.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Anterior, ISU Satu Mare anunţase că un tânăr de aproximativ 30 de ani a murit după ce maşina în care se afla a intrat, sâmbătă dimineaţa, în scara unui bloc din Satu Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
taximetrist,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici