Tânărul rănit în explozia din Piatra Neamţ este în continuare în stare gravă, nu a putut fi operat

Tânărul grav rănit în explozia care s-a produs miercuri la un bloc de locuinţe din Piatra Neamţ este în continuare în stare gravă. Acesta nu a putut fi operat deocamdată, dar medicul său se declară oprimist, spune ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

1041 afișări
Imaginea articolului Tânărul rănit în explozia din Piatra Neamţ este în continuare în stare gravă, nu a putut fi operat

Tânărul rănit în explozia din Piatra Neamţ este în continuare în stare gravă, nu a putut fi operat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, la Sibiu, că a primit în urmă cu câteva minute raportul în ceea ce priveşte starea tânărului grav rănit în explozia care s-a produs miercuri la un bloc de locuinţe din Piatra Neamţ.

”Este 50 - 50, şansele. Nu a putut fi operat, doar curăţate plăgile, pentru că starea lui este încă foarte gravă. Medicul care-l ţine sub observaţie este optimist în ceea ce-l priveşte, deşi starea sa este forte gravă”, a răspuns unei întrebări Sorina Pintea.

Tânărul cu arsuri pe 65 la sută din corp a fost transferat joi în Belgia, după ce a fost dus cu ambulanţa de la Piatra Neamţ la Iaşi în stare gravă, intubat şi ventilat mecanic, şi operat acolo.

O explozie urmată de incendiu s-a produs miercuri, într-un bloc din Piatra Neamţ, trei persoane fiind transportate la spital. Tânărul cu rănile cele mai grave a reuşit să iasă singur din bloc, iar apoi a leşinat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici