Tăriceanu va participa la consultările de la Cotroceni pe tema legilor justiţiei

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va participa miercuri, la consultările convocate de preşedintele Klaus Iohannis pe tema legilor justiţiei, au declarat surse din interiorul partidului, în timp ce colegii de coaliţie, liderii PSD vor decide miercuri dimineaţă dacă vor da curs invitaţiei.

201 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu va participa la consultările de la Cotroceni pe tema legilor justiţiei

Tăriceanu va participa la consultările, de la Cotroceni, pe legile justiţiei

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va participa, miercuri, la consultările de la Palatul Cotroceni pe legislaţia în domeniul justiţiei, potrivit unor surse din interiorul formaţiunii.

Potrivit unor surse din interiorul PSD, social-democraţii vor organiza o şedinţă a Biroului Permanent Naţional, miercuri, de la ora 10:30, în Parlament, pentru a decide dacă vor participa la consultările care vor avea loc cu celelalte partide politice, la Cotroceni, convocate de preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a trimis, luni, o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită miercuri, la consultări, la Palatul Cotroceni, pe tema legislaţiei din domeniul justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici