TAROM introduce două zboruri din Bucureşti - Londra şi retur

  • Compania TAROM introduce în 28 noiembrie şi 4 decembrie zboruri din Bucureşti spre Londra şi retur, potrivit unui anunţ postat pe pagina sa de Facebook.
3625 afișări
Imaginea articolului TAROM introduce două zboruri din Bucureşti - Londra şi retur

TAROM introduce două zboruri din Bucureşti - Londra şi retur

Zborurile sunt programate pentru zilele de 28 noiembrie şi 4 decembrie.

În preţul biletului este inclus transportul gratuit al bagajului de cală, în limita maximă a 23 kg/bagaj + 10 kg bagaj de mână, dar şi check-in gratuit în aeroport şi online.

Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligaţia de a completa un formular. Fără acesta, nu este permisă intrarea pe teritoriul Marii Britanii.

De asemenea, înainte de a călători, persoanele au obligaţia de a indica adresa la care se vor autoizola şi traseul de la frontieră la adresa respectivă, prin completarea unui formular online.

Persoanele aflate în Marea Britanie sunt rugate să descarce gratuit aplicaţia NHS COVID-19 pentru identificarea celor care au intrat în contact cu persoane infectate: Anglia şi Ţara Galilor, Scoţia, Irlanda de Nord, Insula Jersey.

Compania anunţă că pasagerii trebuie să poarte masca de protecţie pe toată durata zborului şi în aeroporturi, iar pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligaţia de a se autoizola timp de 14 zile dacă sosesc din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici