Taxa de pod de la Feteşti şi Giurgeni - Vadu Oii ar putea să dispară definitiv

Proiectul care anulează taxa peste podurile dunărene a trecut de Senat şi aşteaptă votul final la Camera Deputaţilor.

1012 afișări
Imaginea articolului Taxa de pod de la Feteşti şi Giurgeni - Vadu Oii ar putea să dispară definitiv

Taxa de pod de la Feteşti şi Giurgeni - Vadu Oii ar putea să dispară definitiv

Bogdan Hutuca, unul dintre iniţiatori, spune că taxa nu se justifică, deoarece şoferii oricum achita deja rovinieta pentru a circula pe drumurile naţionale.

Comisia pentru Transport şi Infrastructură din Camera Deputaţilor a adoptat miercuri proiectul de lege depus în urma cu trei ani, prin care anulează taxa peste podurile dunărene. 

„Această taxă este una discriminatorie. Ea nu se justifică, deoarece şoferii oricum achită rovinieta pentru folosirea drumurilor naţionale. Nu este corect ca unii români să plătească suplimentar aceeaşi taxă. Românii care trec peste podurile Cernavodă – Feteşti şi Vadu Oii-Giurgeni plătesc o taxă suplimentară, care a fost instituită doar din raţiuni pur financiare”, a declarat într-un comunicat deputatul Huţucă, şeful PNL Constanţa.

Deputatul liberal arată că eliminarea taxei va ajuta antreprenorii români, în special pe cei dobrogeni, dar şi consumatorii din întreaga ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
taxa,
fetesti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici