Tentativă de jaf la o agenţie Loto din Ploieşti. Angajata a fost atacată cu un cuţit

Un bărbat a încercat, vineri dimineaţă, să jefuiască o agenţie Loto din municipiul Ploieşti, atacând-o cu un cuţit pe angajata unităţii care se afla în sediu, iar în cele din urmă agresorul a fugit, fără a lua niciun ban.

169 afișări
Imaginea articolului Tentativă de jaf la o agenţie Loto din Ploieşti. Angajata a fost atacată cu un cuţit

Tentativă de jaf la o agenţie Loto din Ploieşti. Angajata a fost atacată cu un cuţit (Imagine: Cristina Nichitus/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, poliţiştii caută un bărbat care vineri dimineaţă a încercat să jefuiască o agenţie Loto din cartierul Mihai Bravu din Ploieşti.

Bărbatul a intrat în sediul agenţiei înarmat cu un cuţit şi i-a cerut femeii aflate în unitate să îi dea banii pe care îi are.

Conform sursei citate, femeia a refuzat să-i dea bărbatului banii şi a urmat o altercaţie în timpul căreia angajata s-a rănit uşor, tăindu-se la un deget, în cuţitul agresorului.

În final, bărbatul a fugit fără a lua niciun ban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici