Tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase: Care a fost traiectoria glonţului tras de fostul premier - FOTO

Fostul premier Adrian Năstase este operat, joi, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce în noaptea de miercuri a încercat să se sinucidă provocându-şi o rană în zona gâtului cu un pistol. Unul dintre medicii care efectuează intervenţia chirurgicală de mare fineţe a realizat o schemă a traiectoriei glonţului.

9723 afișări
Imaginea articolului Tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase: Care a fost traiectoria glonţului tras de fostul premier - FOTO

Tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase: Care a fost traiectoria glontului tras de fostul premier (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Unul dintre medicii care efectuează intervenţia chirurgicală de mare fineţe a realizat pentru Stirile ProTv o schemă a traiectoriei glonţului.

Cele două inscripţii MSCM, lângă care este desenată o gaură cu indicaţia CT, reprezintă locul de intrare al glonţului. Acesta a trecut prin cartilajul tiroidian, iar apoi a ieşit prin jugulara externă (pachetul jugular).

Glonţul a intrat apoi din nou subclavicular şi a iesit pe la deltoid. În traducere, la umăr, în "zona unde se fac injecţiile la vaccin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici