Teo nu se întoarce în ţară nici săptămâna aceasta. Vezi care e starea ei de sănătate

Teo Trandafir nu se va întoarce nici săptămâna aceasta în ţară, după ce au apărut noi complicaţii legate de infecţia pentru care a fost internată la Viena. Medicii austrieci încearcă să o pună din nou pe picioare.

15 afișări
Imaginea articolului Teo nu se întoarce în ţară nici săptămâna aceasta. Vezi care e starea ei de sănătate

Teo nu se întoarce în ţară nici săptămâna aceasta. Vezi care e starea ei de sănătate (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Fosta vedetă de televiziune Teo Trandafir, actualmente deputat PDL, luptă de câteva săptămâni bune cu o infecţie care i-a afectat mai multe organe, iar medicii de la spitalul AKH din Viena se pregăteau să o externeze zilele acestea. Între timp, starea de sănătate a vedetei s-a înrăutăţit din cauza unei recidive a infecţiei.

În prezent, o echipă interdisciplinară de doctori încearcă s-o aducă din nou într-o stare stabilă pe Teo, externarea sa fiind astfel amânată.

Citeşte mai multe despre starea de sănătate a Teodorei Trandafir pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici