Teo Trandafir: Vă mulţumesc tuturor pentru căldura pe care mi-aţi transmis-o. Citeşte scrisoarea deschisă a vedetei

Teo Trandafir afirmă, într-o scrisoare deschisă, că este fericită deoarece a putut să se întoarcă acasă şi să fie alături de familie, exprimându-şi totodată recunoştinţa faţă de cei ce au sprijinit-o în perioada în care a fost internată la Viena şi urându-le tuturor "Sărbători fericite".

1373 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Vă mulţumesc tuturor pentru căldura pe care mi-aţi transmis-o. Citeşte scrisoarea deschisă a vedetei

Teo Trandafir: Vă mulţumesc tuturor pentru căldura pe care mi-aţi transmis-o. Citeşte scrisoarea deschisă a vedetei (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Totodată, Teo Trandafir spune că le mulţumeşte jurnaliştilor pentru grija exprimată constant pentru sănătatea sa şi că le doreşte să aibă parte, de sărbători, de odihnă şi bucurii.

Ea a explicat că a ales să trimită această scrisoare pentru că, deocamdată, nu se simte "suficient de în putere" pentru a dialoga mai mult, fiind încă în perioada de recuperare.

Prezentăm conţinutul integral al scrisorii deschise semnate de Teo Trandafir:

"Dragii mei,
Vă scriu pentru că vreau să vă mulţumesc tuturor pentru căldura pe care mi-aţi transmis-o în toată perioada în care am stat la Viena şi să vă doresc sărbători fericite. Sunt tare bucuroasă că am revenit acasă şi că voi putea petrece sărbătorile de Paşte lângă Maia mea, lângă prieteni şi rude. Tuturor celor care sărbătoresc Învierea Domnului, le doresc să aibă parte, în această perioadă, de multă tihnă, linişte şi belşug. Trăim într-o ţară, nu foarte bogată azi, dar foarte frumoasă. Cred eu că aceste locuri minunate merită, măcar de sărbătorile pascale, să fie populate de oameni solidari unii cu alţii, de oameni care încearcă, fiecare, să aducă o bucurie celui de lângă el.

De aceea, îmi doresc ca toţi cei care au mai mult belşug astăzi să încerce, în aceste zile, să-l împartă câte puţin şi cu cei care sunt mai amărâţi, dar care merită în egală măsură să sărbătorească cum se cuvine Învierea.

Am ales din nou această cale de comunicare cu prietenii mei, cu presa, cu toţi cei care mi-au fost atât de aproape, pentru că nu mă simt încă suficient de în putere să pot dialoga mai mult acum. De aceea, îi rog să mă scuze şi le promit că, imediat ce programul de recuperare pe care îl voi urma îmi va permite, vom avea timp să povestim.

Până atunci, le doresc tuturor jurnaliştilor ca, de sărbători, să aibă parte de multă odihnă şi bucurii. Le mulţumesc şi acestora pentru grija pe care au exprimat-o constant pentru sănătatea mea. Am depăşit, după cum spun şi medicii, momentul critic, însă urmează o lungă perioadă de recuperare.

De aceea, sprijinul pe care îl simt din partea prietenilor, rudelor şi jurnaliştilor este în continuare foarte important pentru mine şi vă rămân tuturor recunoscătoare. Sărbători fericite! Teo".

Deputatul PDL Teo Trandafir s-a întors miercuri în ţară, după mai bine de trei luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena, se simte bine şi a mers acasă, a declarat atunci pentru MEDIAFAX doctorul Gabriel Smarandache, coordonatorul echipei medicale care s-a ocupat de cazul acesteia.

"A revenit în ţară astăzi (miercuri, n.r.). Se simte foarte bine şi a mers acasă. Nu ar fi avut de ce să meargă la spital, pentru că este foarte bine", a spus Gabriel Smarandache.

Reprezentanţii Clinicii AKH din Viena, unde Teo Trandafir a fost internată din 11 ianuarie, anunţau, în urmă cu o săptămână, că Teo Trandafir se simte bine şi că urmează să fie externată.

La sfârşitul lunii martie, Teo Trandafir a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, anunţau medicii Clinicii AKH din Viena.

Pe 24 februarie, Teo Trandafir fusese supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză, spunând că intervenţia a fost un "succes".

Intervenţia chirurgicală a fost efectuată după ce medicii austrieci anunţau, la începutul lunii februarie, că Teo Trandafir a fost supusă unei proceduri endoscopice, că se recuperează bine şi că ar putea reveni în ţară "curând". Ulterior, însă, externarea ei a fost amânată, din cauza unei complicaţii septice.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici