Terasă din Mamaia, distrusă complet într-un incendiu - VIDEO

O terasă din staţiunea Mamaia a ars în întregime, în cursul nopţii de miercuri spre joi, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit, pagubele ridicându-se la câteva sute de mii de euro.

128 afișări
Imaginea articolului Terasă din Mamaia, distrusă complet într-un incendiu - VIDEO

Terasă din Mamaia, distrusă complet într-un incendiu (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" al judeţului Constanţa, focul a izbucnit în jurul orei 21.30, la o terasă din centrul staţiunii Mamaia, în zona Cazino, care se afla în lucrări de renovare.

Flăcările au fost văzute de un trecător, care a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au fost trimise şase autospeciale ale Detaşamentului Constanţa-Oraş. Deşi pompierii s-au chinuit aproape cinci ore să stingă flăcările, terasa a fost distrusă aproape în întregime, ei reuşind însă să împiedice extinderea focului şi la terasele din împrejurime.

În urma investigaţiilor, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului un scurtcircuit declanşat la un calorifer electric lăsat nesupravegheat.
Terasa, care aparţine societăţii SC Malaga Club SRL, nu era asigurată, proprietarii estimând pagubele produse la câteva sute de mii de euro.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici