Terenurile de sport din şcolile Sectorului 6 se deschid pentru comunitate

Măsura va intra în vigoare în luna mai, în baza unui regulament conceput de reprezentanţii Primăriei.

351 afișări
Imaginea articolului Terenurile de sport din şcolile Sectorului 6 se deschid pentru comunitate

Terenurile de sport din şcolile Sectorului 6 se deschid pentru comunitate

Şcolile din Sectorul 6 vor fi deschise în afara orelor de program, cu acces pe terenurile de sport şi de recreere, nu doar pentru elevii unităţii de învăţământ. În interior, se vor aplica reguli stricte, anunţă edilii.

„În Sectorul 6, şcolile vor aparţine iarăşi comunităţii din 1 mai. Toţi oamenii, copii şi adulţi, au acces în curţile şcolilor şi pe terenurile de sport atunci când nu sunt ore. Avem un regulament lucrat temeinic care include drepturi şi obligaţii (nu se fumează, nu se bea, nu se mănâncă seminţe, se igienizează, există pază, se respectă orele de odihnă etc.)”, a anunţat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Edilul Sectorului 6 a dezvăluit faptul că autorităţile au avut în vedere două variante.

„Am discutat mult dacă să deschidem curţile şcolilor doar pentru elevii şcolii respective sau pentru întreaga comunitate şi am apreciat că acestea trebuie să aparţină comunităţii”, a precizat Ciprian Ciucu.

Regulamentul poate fi citit pe portalul Primăriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici