Timiş: Pacienta unui spital de psihiatrie, găsită moartă la o lună după dispariţie, în tufişurile de lângă instituţie

Poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce o femeie internată la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, dată dispărută în urmă cu o lună, a fost găsită moartă în tufişurile de lângă gardul instituţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1087 afișări
Imaginea articolului Timiş: Pacienta unui spital de psihiatrie, găsită moartă la o lună după dispariţie, în tufişurile de lângă instituţie

Timiş: Pacienta unui spital de psihiatrie, găsită moartă la o lună după dispariţie, în tufişurile de lângă instituţie

Gherghina Lungu, în vârstă de 60 de ani, din oraşul Lugoj, judeţul Timiş, era internată la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, pentru că suferea de anumite afecţiuni.

La data de 29 iunie a fost dată dispărută, iar poliţiştii au început să o caute.

În urmă cu două zile, femeia a fost găsită moartă într-un tufiş de lângă gardul spitalului în care era internată.

Poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

“A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dosarul este la Parchet”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Conducerea Spitalului de Psihiatrie din Jebel a refuzat să-şi exprime un punct de vedere cu privire la acest incident.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici