Timiş: Şofer prins când conducea cu 188 de kilometri pe oră, amendat

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost prins de poliţişti când conducea cu viteza de 188 de kilometri pe oră pe un sector de drum cu limita de 70 de kilometri pe oră din Timiş, astfel că a fost amendat cu 945 de lei şi i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1882 afișări
Imaginea articolului Timiş: Şofer prins când conducea cu 188 de kilometri pe oră, amendat

Timiş: Şofer prins când conducea cu 188 de kilometri pe oră, amendat (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de IPJ Timiş, poliţiştii de la Rutieră au prins, duminică, tânărul care conducea pe DN 69, dinspre Timişoara spre Arad, cu viteza de 188 kilometri pe oră, pe un sector de drum cu limita de 70 kilometri pe oră.

Tânărul a fost amendat cu 945 de lei şi i s-a suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile.

În perioada 5-7 ianuarie, poliţiştii de la Rutieră au aplicat 625 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea – 374 - fiind pentru nerespectarea limitelor de viteză. De asemenea, poliţiştii au reţinut 57 de permise de conducere, 30 dintre acestea pentru depăşirea limitelor legale de viteză cu peste 50 kilometri pe oră. Totodată, poliţiştii au întocmit 11 dosare penale, în special pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici