Timiş: Trei bărbaţi din Kosovo, prinşi când încercau să intre ilegal în România din Serbia

Trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste între 20 şi 35 de ani, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Timiş când încercau să intre ilegal în România din Serbia, ei fiind urmăriţi penal pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

94 afișări
Imaginea articolului Timiş: Trei bărbaţi din Kosovo, prinşi când încercau să intre ilegal în România din Serbia

Timiş: Trei bărbaţi din Kosovo, prinşi când încercau să intre ilegal în România din Serbia (Imagine: Liviu Chirica/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Timişoara, poliţiştii de frontieră din Timiş au prins, în noaptea de luni spre marţi, trei bărbaţi care încercau să intre ilegal în România, migranţii fiind observaţi cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, în apropierea frontierei cu Serbia.

Conform sursei citate, cei trei bărbaţi nu aveau documente de identitate şi nu vorbeau limba română, astfel că au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră pentru clarificarea situaţiei.

Ca urmare, s-a stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni din Kosovo, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani. Cei trei le-au declarat poliţiştilor de frontieră că au intenţionat să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen şi au recurs la această metodă deoarece nu aveau viză.

Bărbaţii sunt urmăriţi penal pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici