Timişorean mort după ce s-a aruncat în gol de pe bloc, sub privirile pompierilor

Un bărbat de 48 de ani, din Timişoara, care locuia într-un bloc de două etaje, a murit, sâmbătă seară, după ce s-a aruncat în gol de pe bloc, sub privirile pompierilor care tocmai ajunseseră la locul unde timişoreanul ameninţa că se sinucide.

276 afișări
Imaginea articolului Timişorean mort după ce s-a aruncat în gol de pe bloc, sub privirile pompierilor

Timişorean mort după ce s-a aruncat în gol de pe bloc, sub privirile pompierilor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, sâmbătă seară, un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a urcat pe un bloc cu două etaje din Timişoara ameninţând că se sinucide.

Vecinii care l-au observat au sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de pompieri.

La vederea pompierilor, bărbatul aflat pe bloc s-a aruncat în gol fără să spună ceva, în urma căzăturii acesta murind pe loc.

Vecinii bărbatului le-au spus pompierilor şi poliţiştilor de la faţa locului că bărbatul avea 48 de ani şi că locuia singur într-un apartament din imobilul de pe care s-a aruncat.

Ei au mai spus că soţia bărbatului este la muncă în Italia, alături de fiica sa pe care acesta o crescuse de la vârsta de trei ani. Potrivit vecinilor, şi timişoreanul care s-a aruncat de pe bloc a lucrat în străinătate, însă s-a întors în ţară unde muncea ca şofer.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici