Tineri prinşi în timp ce vindeau câteva zeci de plicuri cu etnobotanice pe o stradă din Constanţa

Doi tineri au fost prinşi de jandarmi, miercuri noapte, în timp ce încercau să vândă câteva zeci de plicuri cu produse etnobotanice pe o stradă din cartierul constănţean Tomis Nord.

157 afișări
Imaginea articolului Tineri prinşi în timp ce vindeau câteva zeci de plicuri cu etnobotanice pe o stradă din Constanţa

Tineri prinşi în timp ce vindeau câteva zeci de plicuri cu etnobotanice pe o stradă din Constanţa (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, un echipaj care patrula, miercuri noapte, în zona străzii Badea Cârţan din Constanţa a observat un grup format din şase tineri care au început să se agite şi au aruncat pe jos un plic care conţinea o substanţă de culoare verde.

În apropierea acestora, jandarmii au văzut alte două persoane, care încercau să ascundă într-un ciorap mai multe plicuri.

Toţi au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar, asupra celor două persoane fiind găsite 66 de plicuri ce conţineau diferite substanţe cu efecte psihoactive, dar şi 80 de lei.

De asemenea, pe lângă plicul aruncat, militarii au descoperit la unul dintre cei şase tineri patru pliculeţe ce conţineau o substanţă de culoare verde, pe care acesta a declarat că le consumă sub formă de ţigări etnobotanice.

Jandarmii le-au întocmit celor opt persoane actele de constatare a faptelor, documentele şi substanţele descoperite asupra lor fiind date Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

Jadarmii spun că în zona în care au fost prinşi cei opt tineri se află nu mai puţin de patru unităţi şcolare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici