Video Toader, despre OUG pe legile justiţiei: Eu nu am venit cu proiectul în geantă. Îl trimit azi la CSM

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, joi dimineaţă, că nu a transmis încă la CSM proiectul ordonanţei de urgenţă pe legile justiţiei pentru a corela modificările cu recomandările Comisiei de la Veneţia, precizând că îl va trimite pe parcursul zilei de joi.

195 afișări

"Un proiect de ordonanţă nu vine un ministru cu el în mână şi să discute cu membrii CSM, să aducă argumente. Un proiect se trimite oficial, Consiliul Superior al Magistraturii face o analiză, se întrunesc membrii CSM, discută şi apoi dau aviz. Prin urmare, eu nu vin cu un proiect de lege, să stau cu el în geantă şi să-l discutăm", a declarat Tudorel Toader, la ieşirea de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Ministrul Justiţiei a precizat însă că proiectul ordonanţei de urgenţă este finalizat şi că îl va trimite în cursul zilei de joi către CSM.

"Nu voi comunica public schimbările preconizate, pentru ca membrii CSM să nu afle din mediul public", a mai spus Toader.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici