Toaleta din mijlocul străzii: Muncitorii care repară drumul au aşezat pe o gură de canalizare fără capac o cabină din tablă

O toaletă a fost instalată în mijlocul unei străzi din municipiul Galaţi, de către muncitorii care lucrează la refacerea drumului, situaţia fiind semnalată de către reprezentanţii Primăriei la Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, care va face un control pe acel şantier.

3497 afișări
Imaginea articolului Toaleta din mijlocul străzii: Muncitorii care repară drumul au aşezat pe o gură de canalizare fără capac o cabină din tablă

Toaleta din mijlocul străzii: Muncitorii care repară drumul au aşezat pe o gură de canalizare fără capac o cabină din tablă

Toaleta a fost instalată în mijlocul străzii Lozoveni din Galaţi, unde în primăvara acestui an au început lucrări de refacere a drumului.

La scurt timp de la deschiderea şantierului, muncitorii de la societatea Tancrad au improvizat o toaletă, aşezând pe o gură de canalizare fără capac o cabină din tablă, în mijlocul drumului. Situaţia a fost sesizată autorităţilor de către locuitorii din zonă, iar la scurt timp toaleta respectivă a fost desfiinţată.

La începutul acestei săptămâni, însă, toaleta a fost reinstalată.

"Am sesizat acest lucru Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, urmând ca această instituţie să facă verificări la faţa locului şi să ia măsurile care se impun. De la începerea lucrărilor, strada a fost predată în amplasament firmei de construcţii, iar această firmă este responsabilă pentru ce se întâmplă pe şantier", a declarat reprezentantul Departamentului de comunicare din Primăria Galaţi, Mihai Costache.

Şeful DSP Galaţi, Valentin Boldea, a declarat că a fost sesizat verbal de către reprezentanţii Primăriei şi urmează ca aceştia să înainteze o sesizare scrisă.

"După ce vom primi această sesizare vom face verificări şi vom aplica măsurile care se impun", a declarat Boldea, precizând că, dacă se impune, societatea respectivă va fi amendată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici