Video Trafic blocat pe DN 7, la Valea Ursului, după ce un TIR încărcat cu rigips a luat foc în mers

Traficul este blocat, joi seara, pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, după ce un TIR încărcat cu rigips a luat foc în localitatea Valea Ursului, din judeţul Argeş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

320 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, traficul este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri, pe DN 7, în localitatea argeşeană Valea Ursului, acolo unde un TIR a luat foc.

Potrivit anchetatorilor, vehiculul se afla în mers când a izbucnit incendiul.

Şoferul a reuşit să coboare la timp, fără să fie rănit, iar la faţa locului au fost solicitaţi pompierii.

„Iniţial a ajuns la locul solicitării un singur echipaj cu apă şi spumă, potrivit apelantului care a sunat la 112 incendiul manifestându-se la o roată a tirului încărcat cu rigips. Ulterior, a mai fost trimisă în sprijin o autospecială cu apă şi spumă. Nu sunt victime”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspctoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici